На 29-ти Ноември 2013 излезе дългоочакваното live DVD на Nightwish - Showtime, Storytime, което бе заснето на Wacken 2013 пред многохилядна публика. Налични са разнообразни версии - DVD, Blu-Ray, CD. Можете да си го поръчате от официалния магазин на Nightwish или от Wizard.bg (доставят до 1-2 дена)

Това лято Nightwish пуснаха първото приложение на бандата за мобилни устройства. Това приложение е вече обновено, като новата версия включва три нови видеота на живи изпълнения на Nightwish, видео блог на новата вокалистка на групата Floor Jansen, профили на всички членове на групата, нови снимки и други интересни нови материали. NIGHTWISH FanPOD also includes details of all NIGHTWISH´s online services.

Преди няколко часа на Facebook страницата си Nightwish обявиха, че участието им на фестивала Wacken Open Air на 3-ти Август 2013 ще бъде записано и по-късно тази година ще бъде издадено на DVD/Blu-ray носител. Това е много добра новина за феновете, тъй като групата скоро не е издавала живи изпълнения. Nightwish обещават това шоу да бъде много специално. Да се надяваме, че няма да чакаме дълго, за да видим това DVD. Ето и пълния текст на съобщението във Facebook:

След около седмица (на 29-ти Ноември 2013) предстои излизането на новото концертно DVD/Blu-Ray на нашите любимци Nightwish. Концертното изпълнение е записано по време на участието им на Wacken Open Air 2013 - най-големият метъл фест в света, пред публика от 85 000 души.

Please publish modules in offcanvas position.